27.06.2018

IoT on merkittävässä roolissa useissa Tampereen kaupungin tulevissa tietojärjestelmähankkeissa. Järjestelmien tuottaman tiedon tehokas hyödyntäminen on perusta palvelujen tuottamiseen kustannustehokkaasti. Kaupunki onkin julkaissut dokumentin “Kaupunkikehittäjän pikaopas IoT-maailmaan” helpottamaan datan avaamista, hyödyntämistä ja luvitusta kaupungin ja eri sidosryhmien tietojärjestelmähankkeissa.

02.01.2018

Tampereen kaupunki kehittää IoT-mallia mahdollisia tulevia hankkeita varten. Kehitystyö tapahtuu Smart Tampere -organisaation ja yritysten yhteistyönä. Tavoitteena on luoda Smart City IoT -hankemäärittelydokumentti, jossa määritellään referenssiarkkitehtuuri, datan luvitus ja rajapinnat. Hankemäärittelydokumentti tulee ohjaamaan Smart City IoT-ympäristön suunnittelua, toteutusta ja hankintoja.

20.09.2017

Syksyn myötä teiden talvikunnossapitokausi alkaa. Kunnossapitäjien täytyy reaaliajassa seurata kelitilannetta ja tehdä sen pohjalta nopeita päätöksiä tarvittavista toimenpiteistä. Turvallisen ajokelin kannalta oleellista on tehdä oikeat kunnossapitotoimenpiteet ja oikeaan aikaan. IntrinWay auttaa kunnossapitäjien työnjohtoa tässä päätöksenteossa antamalla perusteellisen tilannekuvan tiesäästä ja sen kehittymisestä.

12.06.2017

Valtakunnalliset tiesääpäivät pidettiin 6.-7.6.2017 Kouvolassa. Tämän vuoden puheenaiheisiin ja esityksiin kuuluivat mm. automaattiajaminen, uudet anturiteknologiat sekä keliennusteiden ja palveluiden kehittäminen.

10.06.2015

Yhteenveto tapahtumasta ja Intrinsic Oy:n Tiesääpäivillä pitämä esitys.

24.06.2014

Lataa artikkeli ja Powerpoint-esitys ja katsele kuvia näyttelystä.